Email dd 03-02-2021 Opvolging secretariaat en vervolg dansen

Lieve Igrammers,
Om maar eens positief te beginnen: vanaf 9 februari a.s. mogen wij Rian van der Sluis in het bestuur van Igram verwelkomen als opvolgster van Ber Leyen. Rian zal het secretariaat onder haar hoede nemen. Dank aan alle leden die hebben gereageerd op de mail van 16 januari en hun akkoord hebben gegeven op de voordracht van Rian als secretaris.
En natuurlijk dank aan Ber voor zijn jarenlange inzet voor Igram. We gaan in april tijdens de ALV afscheid van hem nemen.Dan jammer genoeg nog steeds geen groen licht om weer te gaan dansen. In de persconferentie van dinsdag 2 februari werd ons duidelijk gemaakt dat de lockdown verlengd gaat worden tot in ieder geval
2 maart en dat er voor ons nog geen versoepelingen zijn. Om het gevoel met het dansen toch nog een beetje vast te houden: kijk af en toe eens op onze website bij de dansprogramma’s, of op you tube.
Er zijn altijd wel filmpjes of muziekjes te vinden waardoor je weer even in de sfeer komt.
Bestuur en dansleiding zijn aan het bedenken hoe we de gemiste dansuren een klein beetje in kunnen halen vanaf het moment dat we weer mogen dansen.

Tot het zover is hopen we dat jullie er de moed in houden. Blijf in beweging, blijf gezond en
denk maar zo: het moment dat we weer kunnen dansen komt steeds dichterbij.

Namens het bestuur,
Carine