Email dd 2021-08-11 Openingsinstuif

Lieve Igrammers,

Nog een paar weken en dan begint ons 50-jarig jubileumjaar.
Wij zien er naar uit om jullie weer te zien na een lange dansvakantie en gaan er een feestelijk jubileumjaar van maken, weliswaar nog met aanpassingen.
De besmettingen zijn nog niet onder controle en hoewel velen van ons gevaccineerd zullen zijn en dus goed beschermd, voelen we ons op dit moment nog gehouden aan de coronamaatregelen. Die zijn nog steeds 1,5 meter afstand houden, handen wassen en thuisblijven en testen als je (corona)klachten hebt, ook als je gevaccineerd bent. We voelen er niet voor om te vragen naar vaccinatie en/of een negatief testbewijs. We vertrouwen erop dat ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en sowieso bij klachten thuisblijft.

Per activiteit gaan we nu bekijken wat er mogelijk is en hoe we het gaan organiseren.

Te beginnen met de openingsinstuif op
zondagmiddag 22 augustus
van 14.00-16.30 uur
in de gymzaal Walingstuin.
Om 1,5 meter afstand te houden kunnen er helaas niet meer dan 30 dansers (inclusief dansleiding) op de dansvloer, dus we zullen mensen misschien moeten teleurstellen.
Wees er dus vlug bij en schrijf je zo snel mogelijk in. Dit kan via de website tot uiterlijk 18 augustus. Je krijgt per mail een bevestiging dat je kan komen of dat je er helaas niet bij kan zijn.
De lessen beginnen in de week daarna vanaf 23 augustus.
Tot gauw,
namens het bestuur,
Carine van der Geest