Email dd 25-05-2021 We gaan weer dansen

Lieve Igrammers,
Eindelijk is het zo ver en kunnen wij dit verloren dansseizoen toch nog dansend afsluiten.

Vanaf maandag 7 juni dansen we de hele maand juni nog door.

  • Maandagavond: start op 7 juni. Omdat Harold er de laatste maandag in juni niet bij kan zijn heeft hij voorgesteld om de lessen met een half uur te verlengen. Het bestuur is daarmee akkoord gegaan. De maandagleden dansen dus van 20.00-22.00 uur;  de slotinstuif is op 21 juni.
  • Dinsdagavond: start op 8 juni. Beide groepen dansen op hun normale tijd, de slotinstuif is op 29 juni
  • Donderdagochtend: start op 10 juni. Beide groepen dansen op hun normale tijd. Voor de donderdagleden geldt ook dat zij in juni niet toekomen aan 4 lessen. Daarom hebben we in overleg met Mariëtte besloten om de slotinstuif op 1 juli te houden.
Dit alles natuurlijk als we niet door een plotseling stijging van de besmettingen weer in de pauzestand komen te staan. Maar daar gaan we maar niet van uit.

Omdat het virus nog niet weg is en nog niet iedereen is gevaccineerd zijn de ons bekende maatregelen nog steeds van kracht.
Dus:
  1. we dansen op anderhalve meter afstand
  2. aan het begin en aan het eind van de les wassen we onze handen, of gebruiken we een gelletje.
  3. hoesten, niezen in je elleboog
  4. als je coronaverschijnselen hebt of verkouden bent blijf je thuis en laat je je testen
  5. in Geesterhage een mondkapje in de gang en foyer

Maar gelukkig gaat het de goede kant op, we zijn meer buiten, de besmettingen dalen, veel leden zullen hun vaccinaties al hebben gehad, en de jongere leden kunnen die spoedig krijgen. Het wordt eindelijk zomerweer en we mogen op het terras. Maar vooral: we gaan elkaar weer zien en de hele  maand juni heerlijk dansen.

Namens het bestuur,

Carine