Jubileumbal met Mista

Eindelijk konden we  op zaterdagavond 23 april 2022 weer een bal met orkest MISTA organiseren! Inmiddels al weer 3 jaar geleden (6 april 2019) voor het laatst en wat heerlijk om dan nu zonder corona beperkingen uit ons dak te mogen gaan! En dat deden we dan ook. Lekker ook mee “gezongen” of “geroepen”, het kon weer.

Om 20 uur stond het orkest klaar om ons een heerlijke avond te bezorgen. We hadden in totaal 62 mensen binnen, waarvan 44 Igrammers (leden en oud-leden) en 18 mensen van buitenaf, zelfs helemaal uit Amersfoort.

Voor MISTA was het ook het tweede bal dat zij weer konden begeleiden sinds corona, dus ook voor hen was het een feestje. Fred praatte de dansen op een vlotte manier aan elkaar en het orkest speelde lekker uptempo.

Onze dansleiding (Harold, Kelly, Vlasta en Mariëtte) was geheel present en had een mooie lijst dansen gekozen uit het repertoire van MISTA en in de pauzes deden ze hun eigen bij de groepen bekende dansen.

En wat was de zaal weer ontzettend mooi versierd, mede door de prachtige vlaggetjes-slingers die Ans had genaaid van door leden ingebrachte rode lapjes. Het was zo’n kleurig geheel. Jos had voor grote takken gezorgd met “50-jes” van Lida erin. Dank aan de evenementencommissie die alles weer netjes op tijd voor elkaar hadden.

De dansen waren een feest van herkenning, soms wisten je benen (spiergeheugen) het nog beter dan je hoofd. Carine bedankte iedereen met doosjes Merci, daarna was er nog de einddans Cobankat en toen was het toch echt weer opruimen geblazen!

 

We kijken weer terug op een heerlijke feestavond.