Workshop Shmulik Gov-Ari

 

Igram organiseert i.s.m. Pridini  en Gaida op

zondagmiddag 15 september  2019 

een workshop ISRAELISCH
o.l.v. SHMULIK GOV-ARI

 

 

 

Tijd       : 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Cultureel centrum De Strandwal (op het GGZ-terrein),
Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo
Kosten : € 15,00  bij voorinschrijving / € 18,00 aan de zaal
inclusief hapjes/drankjes.

Voor deze workshop is danservaring vereist!

Opgave via: www.igram.nl/opgave.

Shmulik Gov-Ari:

Na het grote succes in 2016 komt Shmulik opnieuw naar Nederland. Voor wie hem niet kent: dansen van hem zijn o.a. Kol nedarai, Shma, Na’ale Yerushalayim, Sajani, Tarbuka en vele andere. Hij geeft les op een inspirerende manier met vakmanschap en humor.

Shmulik is van Jemenitische komaf. Hij is als het ware dansend geboren. Hij groeide op in een dansomgeving waar dansen, gebaseerd op ethnische elementen als de beste werden beschouwd. Veel van zijn choreografieën zijn gebaseerd op een verhaal.

Shmulik probeert oorspronkelijke elementen te nemen, die te passen bij de muziek én bij de mensen om alles op elkaar te laten aansluiten. Zijn doel is het nieuwe en de wortels, de oorsprong met elkaar te combineren. Hij vindt het belangrijk om aan de achtergrond te denken en meer op stijl te gaan letten en de oorsprong in het oog te houden, of het nou Oost-Europa is of Jemen.

Hij maakt voor het merendeel dansen op muziek die Joods of Israëlisch is. Hij voelt zich hierdoor niet beperkt, in tegendeel.

Op het ogenblik vervult Shmulik een functie als “ambassadeur van de Israëlische cultuur” in Connecticut in de Verenigde Staten.
Shmulik geeft over de hele wereld workshops, van Japan tot Europa en Noord- en Zuid-Amerika.
Website: www.shmulikgovari.com

 

 

Dit bericht is geplaatst in evenementen. Bookmark de permalink.