Workshop van ‘Kroatië naar Albanië’

Igram organiseert i.s.m. Pridini een workshop :

‘Van Kroatië naar Albanië’
, een boeket dansen uit de programma’s van Ciga & Ivon Despotović en Ben Koopmanschap

o.l.v. Ben Koopmanschap

 

Wanneer   :    zondag 21 maart 2021

Tijd            :     13.30 – 16.30 uur

Waar         :     Gymzaal Walingstuin, Walingstuin 2, 1902 BC Castricum

Kosten      :      € 19,= (en € 17,= voor leden Igram/Pridini)
Er geldt een maximum aantal deelnemers van 25,
Opgave vooraf verplicht.
I.v.m. corona en de grootte van de groep krijgen leden tot 4 maart de gelegenheid zich op te geven. Na 4 maart kunnen ook niet Igram-leden zich opgeven.

Klik hier voor opgaveformulier.
Na opgave krijg je een mail van de penningmeester over betaling enz.

Meer over Ben:

Ben Koopmanschap speelde als 14-jarige in de weekeinden gitaar in het orkestje van restaurant Jama aan de Jan Van Galenstraat in Amsterdam. Een van de stamgasten was Miodrag “Ciga” Despotovic. Na zijn cursussen kwam hij vaak nog even wat drinken bij Jama. Hij nodigde Ben uit om te dansen bij zijn ensemble ORO en uiteindelijk zwichtte Ben daarvoor.

Vanaf dat moment heeft een groot deel van zijn leven in het teken gestaan van de cultuur uit voormalig Joegoslavië. Ben volgde Ciga als een schaduw naar al zijn cursussen en workshops, zelfs tot in de USA. Ook ging hij met hem mee naar Joegoslavië, waar hij lessen volgde bij diverse ensembles en bekende choreografen.

Aanvankelijk richtte Ben zich op het programma van Ciga en Ivon, maar door de jaren heen is zijn dansprogramma uitgebreid met dansen die hij zelf verzamelde en choreografeerde. Tijdens de workshop zal Ben een selectie van beide aanleren.

Dit bericht is geplaatst in evenementen. Bookmark de permalink.