Donateurs

UnknownDonateurschap
Dansen is gezond, geeft plezier en energie! Je kunt breakdancen, hiphoppen, jazz, stijldansen, tango, salsa, zumba dansen en nog veel meer. Leuk om naar te kijken; nog leuker om te doen!

Een andere dansstijl is internationale dans; cultuur en folklore tot uiting gebracht in muziek en dans. De hele wereld aan je voeten!

Internationale dansvereniging Igram biedt in Castricum de mogelijkheid om lessen te volgen. Het is een gezellige vereniging met lessen op verschillende niveaus voor jong en oud. Onder deskundige dansleiding worden traditionele én moderne dansen uit alle werelddelen aangeleerd op drie dagen in de week.

Igram kent een donateurschap, waarmee mensen die Igram en internationale dans een warm hart toedragen de gelegenheid krijgen bij onze vereniging betrokken te zijn. Donateurs betalen € 12,50 per jaar, meer mag natuurlijk ook.

Donateurs krijgen toegang tot het besloten deel van onze website www.igram.nl, waardoor ze op de hoogte kunnen blijven van specifieke zaken voor leden. Daarnaast krijgen donateurs  de Nieuwsbrief per mail toegestuurd.
Als donateur kun je deelnemen aan de dansworkshops en bals (door Igram georganiseerd) met een korting van € 2,50 op de entreeprijs voor leden.

Zo steun je de vereniging en hoor je er helemaal bij!

Hoe word je donateur?
Je kunt jezelf opgeven als donateur, altijd voor een heel dansseizoen van 1 september t/m 31 augustus. Geef daarbij aan je naam, adres, email en het bedrag waarmee je jaarlijks de vereniging steunt (zie privacyreglement):

Opgave donateur

Igram stelt je bijdrage zeer op prijs. Bedankt!

Mocht je je willen afmelden als donateur, hetgeen wij natuurlijk jammer vinden, dan kan dat door op onderstaande button te klikken:

Afmelden