Herfstbal

Wat kunnen wij weer terugkijken op een gezellig en druk bezocht Herfstbal! Het weer liet zich ook op deze zondag (19 november) van haar herfstige kant zien, maar binnen was de zaal gezellig versierd met vlaggenslingers en op de tafels herfstzaken. Wij kregen meer dan 50 deelnemers van Igram maar ook van andere verenigingen binnen.

Het was voor de eerste keer dat wij de grote zaal van De Oude Keuken, op het terrein van GGZ Parnassia, hadden gehuurd. Dat is altijd even spannend omdat je nog niet weet of de zaal inderdaad geschikt genoeg is (de vloer, de akoestiek, de grootte, de ventilatie enz.). De samenwerking met het personeel van De Oude Keuken was prima, men was heel bereidwillig.

Ons gouden danspaar Huub de Jong en Mariëtte van Gelder stond al klaar om alle deelnemers een gezellig en gevarieerd dansprogramma te geven, met voor elk wat wils. Zij zijn zo fantastisch op elkaar ingespeeld dat alles altijd als vanzelf lijkt te lopen.

Sommigen gingen in de pauze het restaurant in om even wat lekkers of wat warms te drinken, om zich daarna in het dansgewoel onder te dompelen.

Tot het laatst was het lekker vol op de dansvloer en om 17 uur zat het er weer op en bedankte Cathy Huub en Mariëtte met een zakje herfstbonbons. Iedereen pakte zich weer lekker warm in om door de regen naar huis te gaan!