Openingsinstuif 3 september 2023

Zondag 3 september was het weer zover: het seizoen kon van start gaan! Het was een zonnige dag, maar we hadden er weer zin in. Dat bleek wel uit de opkomst: 46 leden! Alle groepen waren vertegenwoordigd, ook daar waren wij heel blij mee.

 

Deze keer konden we niet in de Juliana van Stolbergschool, maar hadden wij de gymzaal van de Walingstuin tot onze beschikking. Dat was even spannend want hoe gezellig is een gymzaal. De evenementencommissie had echter zo haar best gedaan: de vlaggetjes van Ans toverden de zaal meteen om tot een gezellige ruimte. Maar ook de stoelen die waren aangesleept en de tafels met drankjes en lekkere dingen gaven een warm welkom.

Carine opende het seizoen en heette iedereen welkom met speciale aandacht voor de aanwezige leden die tegenwoordig onze beginnersgroep vormen en enthousiast bijna de hele middag op de vloer stonden. Ook bedankte zij de evenementencommissie die zo mooi alles had versierd en geregeld. Zij meldde dat Sanne Nusse voortaan zowel op maandag als op donderdag zal meedansen om haar repertoire uit te breiden i.v.m. haar opleiding tot docente werelddans, welke dit seizoen van start gaat.

De dansleiding lag deze keer in de vertrouwde handen van Mariëtte. Zij had een heel fijn programma samengesteld, voor elk wat wils en met in het achterhoofd de spieren weer dansklaar te maken. Ze was weer een inspirerend voorbeeld, danste alles mee en had ook nog een gezellige nieuwe parendans uitgezocht, die in een lange rij werd uitgevoerd, welke de lengte van de zaal nodig had.

Om half 5 ging men tevreden en voldaan naar huis. Kom maar op met die lessen!

-o-o-o-o-o-