Openingsinstuif 4 september 2022

 

Zondag 4 september konden we weer de dansschoenen aantrekken! Wat hadden we er zin in. De aula van de Juliana van Stolbergschool leent zich er ook goed voor omdat er twee ruimtes zijn waarvan één met keuken. Dus je kan en lekker dansen en lekker kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

We hadden, ondanks de warmte, toch  ruim 30 leden binnen en het werd een heerlijk ontspannen dansfeest in de bekwame handen van ons koppeltje Huub en Mariëtte. Mariëtte moest kalm aan doen vanwege een blessure aan haar been, maar desondanks danste ze  met veel enthousiasme de sterren van de hemel. En Huub is weer terug van weggeweest, ff anders dan we gewend waren, want er stond nu een baard op z’n kin, maar dat hinderde hem en ons niet bij het dansen 😉 . Zij hadden een afwisselend  instuifprogramma voor ons in elkaar gedraaid.

Hulde aan de evenementencommissie die op volle toeren de zaal had versierd met de mooie vlaggetjes van Ans en heerlijke dingen had klaar gemaakt om te eten en te drinken: lekkere pizza, kaas, druifjes, komkommer enz. en feestelijk versierde kannen met water en gezellige bloemetjes op de tafels.

Meer naar het einde kregen we nog  bezoek van twee voetballende  jonge jongens die kennelijk werden aangetrokken door de muziek en zo met ons meededen met een 7/8 ste maat Bulgaarse parendans. Ze dansten hem helemaal uit en kregen groot applaus. Na even weg te zijn gegaan kwamen ze nog een keer terug en Mariëtte speelde er gezellig op in door met hen erbij de All American Promenade te doen. Daarna mochten ze nog even wat drinken. Ze vertelden dat ze zelf ook muziek maakten.

Carine die het openingswoord had gedaan, sloot deze middag ook af met een bedankje aan dansleiding en evenementencommissie en tot ziens in de lessen! We kijken terug op een heel gezellige start van het nieuwe seizoen!